200 ezer pecsétet gyűjtöttetek Kajla útleveleitekbe, AMIÉRT SZEPTEMBERBEN DÍJAT KAPTATOK!

Vidd magaddal Kajla Útleveledet utazásaidra!

Vidd magaddal Kajla Útleveledet kirándulásaidra és utazásaidra, és mindig vigyázz rá! Gyűjtsd a pecséteket az egész országban! A Kajla pecsételő pontokat és a hozzájuk tartozó térképet megtalálod itt, a weboldalon. Ha útra kelsz, minden pecsételő ponton egy plakátra fogsz bukkanni, hogy biztosan rátalálj a megfelelő helyekre.

Kajla Útleveledbe nemcsak pecséteket gyűjthetsz, hanem útitervet készíthetsz, élményeket írhatsz, jegyzetelhetsz, sőt még képeslapot is tervezhetsz. Használd bátran, hogy minél szebb legyen, mert nyár végén, iskolakezdéskor osztályod legszebb útleveleit a Magyar Turisztikai Ügynökség jutalmazza!

Azért is fontos, hogy magadnál tartsd, mert saját Kajla Útleveleddel és diákigazolványoddal

  • 2019. július 1. és július 31. között díjmenetesen vonatozhatsz a MÁV és a GYSEV belföldi vonatain,
  • 2019. július 1. és augusztus 31. között díjmenetesen hajózhatsz a BAHART települési hajójáratain,
  • 2019. július 1. és augusztus 31. között díjmentesen utazhatsz a MAHART PassNave egyes hajójáratain,
  • 2019. július 1. és augusztus 30. között ingyenes Kajla képeslapodat a Magyar Posta díjmenetesen kézbesíti. Képeslapot a pecséted mellé a Kajla pecsételő pontokon kaphatsz.

A Kajla útlevelekkel kapcsolatos észrevételeket, problémákat az utlevel@kajla.hu e-mail címre várjuk.

10 millió km-t tettetek meg díjmentes Kajla jeggyel A MÁV és a GYSEV vonatain.

Vonatozz díjmentesen Kajla Útleveleddel és diákigazolványoddal a MÁV és a GYSEV vonatain!
MEGHOSSZABBÍTVA AUGUSZTUS 31-IG!

2019. július 1. és augusztus 31. között minden gyermek, aki a vonaton bemutatja Kajla Útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány), ingyenes Kajla jeggyel utazhat a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi járatain.

A szülő, kísérő részére a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. Díjszabásában meghirdetett viteldíjat meg kell fizetni, az utazás részletes feltételeit a vasúti szolgáltatók Személyszállítási Üzletszabályzata tartalmazza. A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. járatain a gyermekkel együtt utazó egy vagy két kísérő 33%-os kedvezményben részesül, amennyiben más kedvezménnyel nem rendelkezik.

A feláras vonatokra a gyorsvonati pótjegyet, az InterCity pót- és helyjegyet, a helyjegyet, vagy az InterCity pótjegyet a Kajla kampány keretében díjmentesen utazó gyermek részére is meg kell vásárolni.

Az ingyenes utazáshoz a gyermek díjmentes Kajla jegyét előre meg kell váltani a vasúti személypénztárakban, a Vonatinfó applikációból, a MÁV-START Zrt. jegykiadó automatáiból, vagy internetes jegyértékesítési rendszerén keresztül. A jegyet egyútra és oda-vissza útra is meg lehet vásárolni, az általános utazási szabályok szerint (100 km alatti távolságra csak egyúti jegyet kínálnak a vasúttársaságok).

www.mavcsoport.hu
informacio@mav-start.hu

www.gysev.hu
eszrevetel@gysev.hu

FONTOS:
Az előre megváltott Kajla jeggyel együtt a vonaton be kell mutatni a gyermek Kajla Útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány)!

6100 díjmentes Kajla jeggyel utaztatok a Dunán és a Balatonon a MAHART PASSNAVE és a BAHART járatain.

Hajózz díjmentesen Kajla Útleveleddel és diákigazolványoddal a MAHART PASSNAVE és BAHART egyes járatain!
MAHART

2019. július 1. és 2019. augusztus 31. között minden Kajla útlevéllel rendelkező gyermek díjmentesen utazhat a MAHART PassNave Kft alábbi hajójáratain:

  • Budapest-Szentendre-Budapest: menetrend
  • Budapest-Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád-Nagymaros-Dömös-Zebegény-Esztergom: menetrend
  • Esztergomi sétahajó járat: menetrend
  • Visegrádról Kék és Zöld túra: menetrend

A Kajla útlevél más kedvezménnyel nem vonható össze. A Kajla útleveles gyermek kísérői a hatályos díjszabás szerint kötelesek jegyet váltani. A Kajla útlevél önmagában beszállásra nem jogosít. A Kajla útleveles gyermek utazás előtt köteles Kajla útlevelét és diákigazolványát a pénztárban felmutatni és regisztrációs jegyet váltani.

https://www.mahartpassnave.hu
ertekesites@mahartpassnave.hu

BAHART

Ismerd meg a Balaton-parti települések látnivalóit, utazz díjmentesen hajóval! A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) 2019. július 1. és augusztus 31. között minden 6-10 éves tanuló számára, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és diákigazolványát, díjmentes utazást (100% kedvezmény) biztosít a Balaton-parti települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójárataira. A BAHART Kajla kedvezményt az érintett tanulók korlátlan számban igénybe vehetik jegyvásárlás során.

A „Kajla” diákkal együtt utazók (felnőtt, testvér, stb.) a BAHART hatályos díjszabásában és egyéb kedvezményrendszere alapján válthatják ki a hajójegyüket. A „Kajla” kedvezmény kizárólag a települések között közlekedő normál menetrendi járatokra vehető igénybe, így gyorshajóra, vízitaxira, séta-, program- vagy egyéb tematikus hajójáratra (pl. Tűzijáték, Minimax, stb.) nem. Más egyéb promóció igénybevételére szintén nem jogosít fel a települési menetrendi járatra történő jegyvásárláskor ez a kedvezmény.

A BAHART jegypénztárak jegyvásárlás nélküli pecsétgyűjtő pontként nem működnek.

Keresd fel a BAHART honlapját és a hajózási lehetőség keresőben jelöld ki az induló és célállomást, majd válaszd ki a megfelelő hajójáratot. A kikötői jegypénztárban mutasd be Kajla útleveled és diákigazolványod, és máris kezedben a díjmentes hajójegyed. Ne feledd: Az élményhez hajó visz!

www.bahart.hu
ugyfelszolgalat@bahart.hu
06 84 310 050

50 ezer ingyenesen feladható Kajla képeslapot kaptatok a Magyar Posta jóvoltából.

Küldj díjmentesen Kajla képeslapot a Magyar Postával!

Itt a remek alkalom, hogy tollat ragadj, és írj egy képeslapot kedvenc helyeidről szeretteidnek!

A Magyar Posta 2019. július 1. és augusztus 30. között ingyen kézbesíti a Kajla képeslapokat, amelyeket egyes Kajla pecsételő pontokon kaphatsz. A képeslapok meglétét ellenőrizd a https://kajla.hu/pecsetelo-pontok oldal "képeslap" oszlopában. A képeslapot Kajla Útleveled bemutatásával kapod meg, így nincs más dolgod, mint megírni a kutyusos lapot, bedobni egy postaládába, vagy feladni bármelyik postán, és már visszük is a címzettnek.

Kellemes időtöltést, sok érdekes élményt kíván Neked
a Magyar Posta

www.posta.hu
ugyfelszolgalat@posta.hu

50 ezer albumot és 10 millió matricát gyűjtöttetek, értékes SPAR kuponokkal és Kajla-kártyákkal a és üzletekben!

Részletek